Vormerk Kalender 1931 - Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus ([Gdańsk : Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus, 1931)
Kalendarz reklamujący usługi Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus, przedwojennej gdańskiej drukarni i handlu materiałami biurowymi; Langgasse 48-49 (Długa).
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kalendarze -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.