Ex Libris Dr. A. Bräuer GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1962)
Przedstawia słój z kościotrupem i nalepką z trupią czaszką. Na słoju siedzi naga kobieta. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr. A. Bräuer. Sygn. aut. w obrębie kompoz.