[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie w 1956 roku. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z treścią obwieszczenia.