Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ostrzega! Nie wypuszczaj psa bez opieki na ulicę. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Na druku dwa psy bawiące się na ulicy i nadjeżdżający samochód.
Keywords: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w PRL; Psy; Opieka nad zwierzętami i weterynaria