25jähriges Jubiläum des Herrn Dr. Carl Fuchs, Danzig, 21. Februrar 1904 (Verlag: Clara Bernthal, 1904)
Jubileuszowa karta pocztowa składająca się z portretu Carla Fuchsa w otoczeniu gdańskich budowli: Synagogi, Kościoła Piotra i Pawła, Teatru Miejskiego oraz hotelu "Danziger Hof", a także herbu miasta. Nad portretem ozdobnik z instrumentów muzycznych.