Exlibris Roland Johansson I. K. J. - Kyrkander-Johansson, Inga (1955)
Przedstawia schematycznie zaznaczony fragment ściany budynku z oknem. Napis u góry: Exlibris Roland Johansson. Sygn. aut. w obrębie kompoz.