Exlibris Roland Johansson - Kyrkander-Johansson, Inga.; Johansson Roland (bibliofil). ([S.l.], 1955)
Przedstawia schematycznie zaznaczony fragment ściany budynku z oknem. Napis u góry: Exlibris Roland Johansson. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut., technika graf. i data na odwrociu.