Ulica Długa, przed odbudową, widok w stronę ul. Ogarnej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1951)
Przedstawia zniszczone podczas wojny kamienice między ul. Długą i Ogarną, 1951 r.