Dr. Anna Lerperger Ex Libris / Emil Kotrba. - Kotrba, Emil (1912-1983) ([wydawca nieznany], 1960)
Półka z ksiązkami, przed nią lis trzymający jedną książkę w pysku, napis u góry: Dr. Anna Lerperger, niżej na książkach: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.