Zawody piłkarskie o mistrzostwo ekstraklasy Polonia Bytom-Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu 3.07.1949 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne