[Afisz. Incipit] Odezwa do Obywateli Powiatu Gdańskiego. W dniu 9 marca 1947 r. w mieście Gdańsku ... Rząd wyda akty własności rolnikom ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach.