[Afisz. Incipit] Odezwa do Obywateli Powiatu Gdańskiego. W dniu 9 marca 1947 r. w mieście Gdańsku ... Rząd wyda akty własności rolnikom ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach.
Keywords: Rolnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.