[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Rady Narodowej w Nowym Dworze gd. z dnia 27.V.1960 r. w sprawie urzędowego uznawania tryków i kozłów w 1960 roku ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz z treścią zarządzenia.