[Afisz. Incipit] Klub Partyzantów Spółdzielni Pracy "Smakosz" w Sopocie ... urządza na odbudowę Warszawy ... dancing towarzyski ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o dancingu na rzecz odbudowy Warszawy 18.09.1948 r.