[Afisz. Incipit] Klub Partyzantów Spółdzielni Pracy "Smakosz" w Sopocie ... urządza na odbudowę Warszawy ... dancing towarzyski ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o dancingu na rzecz odbudowy Warszawy 18.09.1948 r.
Keywords: Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1914-1939) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.