Postkongreso de Tejo Seminario Balta Maro - Maro de Paco : 22.-25.VII.1972 Gdansk - Pollando. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1972)
Broszura z programem kongresu esperanto w Gdańsku.
Keywords: Esperanto (język sztuczny) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.