Ex Libris G. J. Rhebergen / Vojtech Cinybulk. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1955)
Naga kobieta powożąca rydwanem zaprzężonym w trzy konie, napis: Ex Libris G. J. Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.