Ex Libris G. J. Rhebergen - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Rhebergen, Jan (1915-2002). (1955)
Naga kobieta powożąca rydwanem zaprzężonym w trzy konie, napis: Ex Libris G. J. Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w