Medal. Alexander I Wskrzesiciel Królestwa Polskiego1815. ([Polska] : [Wydawca nieznany], 1826)
Medal. Awers: głowa władcy w prawo, w wieńcu laurowym, nad głową sześciopromienna gwiazda napis: Alexander I Wskrzesiciel Królestwa Polsk: 1815. Rewers: w wieńcu laurowym napis: Dobroczyńcę Swojego Opłakująca Polska 1826.
Tytuł utworzony przez katalogującego.
Data na podstawie inskrypcji na medalu.
Keywords: 1801-1900; Medale; Polska