Eschatyczny wymiar obecności Ducha Świętego w ziemskim życiu człowieka / Stanisław Gręś. - Gręś, Stanisław (1935-2012)
1. Zamieszkiwanie Ducha Świętego w człowieku. 2. Działanie Ducha Świętego w człowieku. 3. Działanie Ducha Świętego przez Sakramenty święte. 4. Działanie Ducha Świętego w Kościele w świecie zdążającym do paruzji.