F. Hildebrandt / G. Feckert. - Feckert, Gustav Heinrich Gottlob (1820-1899) (Kön. Lith. Inst. Berlin, 1856)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu gdańskiego malarza Friedrich Fritz Hildebrandt (1819-1885).