F. Hildebrandt - Feckert, Gustav Heinrich Gottlob (1820-1899).; Königliches Lithographisches Institut (Berlin). (Berlin : Kön. Lith. Inst. Berlin, 1856)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu gdańskiego malarza Friedrich Fritz Hildebrandt (1819-1885).
U dołu w polu kompozycji inicjały portretowanego i data: F. H. 1856.
U dołu pod kompozycją sygnatury autora i wydawcy: Lith v. G. Feckert, Druck d. Kön. Lith. Inst. Berlin.
Pod kompozycją centralnie faksymile podpisu portretowanego: F. Hildebrandt.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Portrety -- Niemcy -- 19 w