[Ogród zoologiczny przy Państwowym Ośrodku Maszynowym w Starogardzie Gdańskim ] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia z ogrodu zoologicznego w Starogardzie Gdańskim, na pierwszym budynki Państwowego Ośrodka Maszynowego, na drugim sarna, ok. 1979 r.