Ternaux. - Metzeroth, Gustav ([Francja i Niemcy]., 1840)
Przedstawia Williama Louisa Ternaux w popiersiu 3/4 w prawo.
Data powstania na podstawie bibliografii.
Nad polem kompozycji po lewej: Ms C.L. N° 835.
Pod polem kompozycji informacja o autorze.
Poniżej tytuł.
antiquariat-gallus.shopnetzwerk.com 08.05.2025
Keywords: Kupcy; Produkcja i handel wełną; Grafika francuska; Staloryt