Jan Brzechwa - Teatr Pana Dropsa / projekt okładki i ilustracje Zbigniew Jujka ; Teatr Dramatyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019).; Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1985)
Program teatralny przedstawienia. Reżyseria i scenografia Irena Byrska, choreografia Marceli Żędzianowski, muzyka Mirosław Niziurski i Jerzy Szczyrba.
Premiera 27 lipca 1985 r.
Sezon 1984/85.
Program zawiera dodatek: Teatralne abecadło.
Keywords: Teatr Miejski (Gdynia); 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Program teatralny