Husak. Prezydium wiecu w hali Stoczni Gdańskiej im. Lenina / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka, Lubomíra Štrougala, Edwarda Gierka, Piotra Jaroszewicza, Tadeusza Bejma stojących za stołem prezydentialnym w hali Stoczni Gdańskiej, 1973 r.