[Afisz. Incipit] Zarządzenie w oparciu o art. ... o zaopatrywaniu ludności w wodę ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz z treścią zarządzenia dotyczącego marnotrawstwa wody.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.