[Afisz. Incipit] Ministerstwo Kultury i Sztuki ... 10-majowa wystawa plastyków okręgu gdańskiego. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o wystawie plastyków w Sopocie w Pawilonach MTG, 27-30.04.1952 r.