Ex Libris Dr Inge Norbert Nechwatal W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Przedstawia splątane gałęzie drzewa z liśćmi. U dołu napis: Ex Libris Dr Inge Norbert Nechwatal. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.