W siedemsetną rocznicę śmierci św. Franciszka z Asyżu - Liga Katolicka (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1926)
Druk z programem obchodów, które miały miejsce w październiku 1926 r. w Gdańsku.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne