[Afisz teatralny. Incipit] Czar munduru Komedia w 3 aktach Stefana Turskiego z muzyka i piosenkami / Teatr Polski w Slupsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.06.1946 r. w Teatrze Polskim w Słupsku.