Danzig-Langfuhr Mirchauer Promenadenweg. (Kunst u. Verlagsanstalt Schaar u. Dathe Komm. Ges. a. Akt, 1905)
Przedstawia ulicę Matki Polki (niem. Mirchauer Promenadenweg) w Gdańsku-Wrzeszczu, ok. 1910 r.