Ex Libris Poeticis Ruda Klinkovský / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1962)
Na tle drzew półpostać kobieca, po bokach napis: Ex Libris Poeticis Ruda Klinkovský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.