Ex Libris Poeticis Ruda Klinkovský - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Klinkovský, Ruda (1910-1973). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1962)
Na tle drzew półpostać kobieca, po bokach napis: Ex Libris Poeticis Ruda Klinkovský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
II Biennale Exlibrisu Współczesnego. Katalog, Malbork 1965
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.