Villa Patschke, Langfuhr ([S.l.], 1911)
Przedstawia Willę Patschkego w Gdańsku-Wrzeszczu, widok z Parku Uphagena, 1911 r.
Data wg katalogu F. Schwarza.
Fot. Gd.
Schwarz. - 1913
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wille -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- fotografie