Kaiserliches Postamtsgebäude, Hundegasse Danzig Photographische Aufnahme Hermann Rückwardt. - Rückwardt, Hermann (1845-1919) (Architektonische Studien-Blätter, 1884)
Przedstawia budynek poczty przy ul. Ogarnej w Gdańsku, ok. 1884 r.