Kaiserliches Postamtsgebäude, Hundegasse Danzig - Rückwardt, Hermann (1845-1919). (Berlin : Lichtdruck und Verlag von Hermann Rückwardt, 1884)
Przedstawia budynek poczty przy ul. Ogarnej w Gdańsku, ok. 1884 r.
Seria I.
Fot. Gd.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- fotografie