[Afisz. Incipit] Sekcja Morska Koła Rybaków Studentów Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza ... na czarną kawę ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz zachęcający do udziału w imprezie 3.08.1946 r. w Sopocie ul. Kościuszki 18.