Wystawa w SARPie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia wystawę w siedzibie Stowarzyszenia Architektów Polskich w Gdańsku w Dworze Bractwa Śietego Jerzego, około 1972 r.