[Afisz. Incipit:] Staraniem Bratniej Pomocy Politechniki Gdańskiej odbędzie się ... Wielki Koncert Pieśni i Arii w wykonaniu: Ireny Jęsiak sopran Edwarda Dombrowicza tenor akompaniuje Gertruda Wiewiórkowska ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie. W programie utwory: Moniuszki, Nowowiejskiego, Marczewskiego, Różyckiego, Pucciniego, Leoncavalla i innych.