Biblioteka Wiesławy Siedleckiej / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1968)
W kwadratowym obramowaniu ułożone w kształt trójkąta koła zębate, napis z lewej strony: Biblioteka, z prawej: Wiesławy Siedleckiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.