Biblioteka Wiesławy Siedleckiej - Pawlikowska, Halina (1931-2013).; Siedlecka, Wiesława ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
W kwadratowym obramowaniu ułożone w kształt trójkąta koła zębate, napis z lewej strony: Biblioteka, z prawej: Wiesławy Siedleckiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.