Mecz piłki nożnej o Mistrzostwo Ligi Miedzywojewódzkiej pomiędzy Błękitni Stargard-Gdańsk Polonia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz inf. o meczu na Satdionie GKS Wybrzeże w Gdańsku 18.06.1967 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne