[Katownia w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1975)
Przedstawia Katownię (Wieżę Więzienną) w Gdańsku, ok. 1980 r.
Tyt. i data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wieża Więzienna (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie