Ex Libris Pietro Cascella - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005).; Cascella, Pietro ([Miejsce nieznane], 1962)
Jeździec na pędzącym koniu z tarczą w jednej ręce i oszczepem w drugiej, napis: Ex Libris Pietro Cascella.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.