[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [Michał Rola-Żymierski i Stanisław Zrałek podczas targów] / fot. M. Dobrzykowski. - Dobrzykowski, Marian (1919-1990) (M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia generała Michała Rola-Żymierskiego i wojewodę gdańskiego Stanisława Zrałka podczas Międzynarodowych Targów Gdańskich w 1947 r.