[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zgodnie z zarządzeniem Ministerstwa Ziem Odzyskanych ... / Feliks Gąsowski. - Gąsowski, Feliks ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zakazie używania języka niemieckiego w miejscach publicznych.