[Afisz. Incipit] Ogólnopolski Związek Akademickich Stowarz. Medycznych ogłasza Konkurs Literacko-Społeczny na temat Współczesny Lekarz-Społecznik ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z regulaminem konkursu i terminem nadsyłania prac do 15.09.1948 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.