[Afisz. Incipit:] Najprzyjemniej spędzisz Sylwestra na zabawach urządzanych przez G.Z.G. w zakładach ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zabawach w: Akwarium, Pod Kominkiem, Morska, Powszechna, Pod Gdańskim Żurawiem, Portowa, Oliwska, Warszawska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Restauracje; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne