[Orlandini] - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830). ([Polska], 1787)
Przedstawia mężczyznę w późnym wieku, w kapeluszu i wspartego na dwóch kulach.
Tytuł wg cytowanej bibliografii.
Miejsce powstania na podstawie daty powstania i działalności autora.
W prawym górnym rogu, sygnatura autora i data: No. f. 1787.
Jana Piotra Norblina prace rytownicze / Przecław Smolik. - Łódź 1934
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w